Cornflake-pindakaaskoekjes

    (47)

    Deze koekjes zijn supersimpel om te maken, je hebt slecht een paar ingrediënten nodig en ze hoeven niet in de oven! En ze smaken ook nog eens lekker.


    36 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 25 

    • 100 gram witte suiker
    • 120 ml blanke maisstroop (of glucosestroop)
    • 2 eetlepels boter
    • 90 gram pindakaas
    • 100 gram cornflakes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Bekleed een bakplaat met vetvrij papier. Breng de suiker en de maisstroop aan de kook in een pan op middelhoog vuur, roer de boter en pindakaas erdoor en meng alles goed, haal vervolgens van het vuur.
    2. Doe de cornflakes in een grote kom en giet het pindakaasmengsel over de cornflakes. Meng totdat alle cornflakes zijn bedekt met het mengsel. Lepel het mengsel op de bakplaat, indien gewenst kun je de koekjes iets platter maken. Laat afkoelen alvorens te serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (47)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties