Oma's favoriete rabarbertaart

    Oma's favoriete rabarbertaart

    2keer bewaard
    1uur30min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Mijn oma maakte deze rabarbertaart vroeger altijd. Je kunt kant en klare taartbodems gebruiken of het recept op deze site om zelf taartdeeg te maken.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 taartbodems
    • 450 gram rabarber, in blokjes gesneden
    • 2 eieren
    • 300 gram witte suiker
    • 80 ml lichte room
    • 1/2 theelepel vanille-extract
    • 1 eetlepel bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur30min 

    1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
    2. Doe de rabarber in een van de taartkorsten. Klop de eieren, suiker, room, vanille-extract en de bloem tot alles goed gemengd is, giet dit over de rabarber. Gebruik de resterende taartkorst om een rooster te maken en plaats bovenop de taart.
    3. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten, verlaag dan de temperatuur tot 175 graden en bak nog eens 45 minuten. Laat volledig afkoelen alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren