Orzo met lamsvlees

    Orzo met lamsvlees

    2keer bewaard
    30min


    18 personen hebben dit gemaakt

    Orzo is kleine, rijstvormige pasta, te koop in goede supermarkten, Italiaanse en natuurvoedingswinkels. Het lamsgehakt kun je eventueel vervangen door rundergehakt.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 450 gram lamsgehakt
    • 2 blikken (van 410 gram) gepelde tomaten, met sap
    • 1 stengel selderij, in stukjes gesneden
    • 150 gram ongekookte orzo (pasta)
    • snufje zout
    • snufje cayennepeper
    • 1 teen knoflook, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verhit een grote pan op middelhoog vuur. Voeg het lamsvlees toe en bak tot het rul is, ongeveer 5 minuten. Voeg de tomaten met sap, selderij, orzo, zout, cayennepeper en knoflook toe. Breng aan de kook, zet het vuur middellaag, dek af en laat sudderen tot het gaar is en de orzo alle vloeistof heeft geabsorbeerd, ongeveer 12 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren