Sauce Rosee

    Sauce Rosee

    14keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Restaurants opgelet: deze saus doet niet voor jullie onder! Probeer de saus met tortellini en garnalen en eventueel met een Ceasarsalade.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 6 eetlepels olijfolie
    • 1/2 theelepel gedroogde basilicum
    • 1/2 theelepel gedroogde tijm
    • 1/2 theelepel gedroogde oregano
    • 1/2 theelepel gedroogde peterselie
    • 1/4 theelepel gedroogde rode chillivlokken
    • 2 eetlepels ui, fijngesneden
    • 2 eetlepels groene paprika, fijngesneden
    • 1 eetlepel knoflook, fijngesneden
    • 200 gr tomatensaus (passata)
    • 1/2 theelepel geconcentreerde kippenbouillon
    • 1 eetlepel suiker
    • 250 gr tortellini met kaasvulling
    • 175 gr slagroom
    • 125 ml witte wijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. In een grote koekenpan op een matig laag vuur de olijfolie verhitten en daarin basilicum, tijm, oregano en gedroogde chilivlokken vermengen.
    2. Ui, paprika en knoflook toevoegen en bakken tot de ui doorzichtig is. Passata toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Kippenbouillon en suiker toevoegen en roeren.
    3. Een grote pan met licht gezouten water aan de kook brengen en daarin de pasta in 8-10 minuten al dente koken. Afgieten.
    4. Het vuur laag zetten, room en wijn toevoegen en al roerend tegen de kook aan brengen. Pasta toevoegen en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren