Pittige saladedressing

    (8)

    Lichtzoete dressing die ook gebruikt kan worden als dipsaus of marinade voor kip, vis of rood vlees.


    10 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 groene peper, zonder zaadjes en in stukjes gehakt (draag handschoenen)
    • 80 ml olijfolie
    • 3 eetlepels rijstwijnazijn
    • 2 eetlepels romige pindakaas
    • 1 eetlepel water
    • 1 teen knoflook, in stukjes gesneden
    • 1 eetlepel (zwarte) sesamzaadjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe de peper, olijfolie, azijn, pindakaas, water en knoflook in een blender en pureer tot een glad mengsel. Voeg de sesamzaadjes toe en pulseer een of twee keer om de zaadjes erdoor te mengen. Giet in een schaal.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (8)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren