Tomatensaus met gehakt en sperziebonen

    (12)

    Deze saus is makkelijk, snel en goedkoop om te maken. Het lijkt misschien een beetje raar maar het smaakt heerlijk!


    11 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450 gram rundergehakt
    • 1 blik (425 gram) sperziebonen, uitgelekt
    • 1 pot (185 gram) tomatensaus
    • 1 blik (305 gram) gecondenseerde tomatensoep
    • 50 gram witte suiker
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:45min 

    1. Doe het gehakt in een koekenpan op matig vuur en bak het vlees rul, ongeveer 10 minuten. Giet het vet af en voeg de sperziebonen, tomatensaus, tomatensoep en de suiker toe en roer tot de suiker is opgelost. Zet het vuur laag en laat gedurende 30 minuten sudderen, breng op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (12)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren