Hamburgers met champignonsaus

    Hamburgers met champignonsaus

    2keer bewaard
    40min


    23 personen hebben dit gemaakt

    Deze hamburgers zijn niet moeilijk om te maken en ontzettend lekker. Serveer met aardappelpuree, rijst of noedels.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 675 gram rundergehakt
    • 1 ei, geklopt
    • 60 gram panko (Japans paneermeel)
    • 40 gram fijngesnipperde ui
    • 1 blik (305 gram) champignonragout
    • 400 ml runderbouillon

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Meng het gehakt, ei, paneermeel, ui, en 60 ml champignonragout in een grote kom. Verdeel het gehaktmengsel in 6 porties en vorm elke portie tot een hamburger van 1 cm dik.
    2. Verhit een grote anti-aanbak koekenpan op middelhoog vuur. Bak de hamburgers tot ze bruin zijn, 3 tot 4 minuten aan elke kant. Klop de resterende champignonragout met het rundvleesbouillon in een kom tot een gladde massa. Giet het mengsel over de hamburgers en zet het vuur vervolgens lager. Laat sudderen tot de hamburgers niet meer roze zijn van binnen, ongeveer 20 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren