Hartige rundersoep

    Hartige rundersoep

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur15min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Een hartige en vullende soep met rundergehakt, gerst en groenten. Perfect voor tijdens de koude wintermaanden!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 theelepel olijfolie
    • 1 theelepel geperste knoflook
    • 1 ui, in blokjes gesneden
    • 1,5 liter runderbouillon
    • 450 gram mager rundergehakt
    • 1 blik (410 gram) tomatenblokjes
    • 1 blik (350 ml) tomatensap
    • 100 gram bevroren gemengde groenten
    • 90 gram gort
    • 1 theelepel gedroogde basilicum
    • 1 theelepel gedroogde peterselie
    • gemalen zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. Verhit de olijfolie in een grote pan op matig vuur. Bak de knoflook en ui tot de ui zacht en glazig is, ongeveer 5 minuten. Voeg het gehakt toe en bak tot het gehakt rul is, ongeveer 10 minuten. Voeg tenslotte de runderbouillon, tomatenblokjes en tomatensap toe.
    2. Voeg de gemengde groenten, gort, basilicum, peterselie en peper toe. Laat sudderen tot de gerst zacht is, 40 tot 50 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren