Zelfgemaakte zure room (sour cream)

    Zelfgemaakte zure room (sour cream)

    2keer bewaard
    10min


    28 personen hebben dit gemaakt

    In veel recepten voor koekjes of cake wordt zure room gebruikt. Met dit recept kun je het zelf maken, het smaakt precies hetzelfde als zure room uit de supermarkt.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 60 ml melk
    • 3/4 theelepel witte azijn
    • 240 ml slagroom

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de melk en de azijn en laat 10 minuten staan. Giet de slagroom in een pot. Roer het melkmengsel erdoor, sluit de pot en laat staan ​​bij kamertemperatuur gedurende 24 uur. Laat afkoelen voor gebruik.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren