Hongaarse noedels

    Hongaarse noedels

    4keer bewaard
    50min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Deze Hongaarse noedels zijn lekker als hoofdgerecht of als bijgerecht bij een (Hongaars) stoofpotje.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 225 gram fijne eiernoedels
    • 450 gram hüttenkäse
    • 460 gram zure room
    • 85 gram gehakte uien
    • 2 eetlepels worcestersaus (of ketjap)
    • 2 eetlepels maanzaad
    • 1 theelepel zout
    • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
    • 1 snufje paprikapoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:50min 

    1. Vul een grote pan met licht gezouten water en breng aan de kook op hoog vuur. Voeg de noedels toe zodra het water kookt en breng het water terug aan de kook. Kook de noedels zonder deksel op de pan, roer af en toe, tot de noedels al dente zijn, ongeveer 5 minuten. Laat de noedels goed uitlekken in een vergiet in de gootsteen.
    2. Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een grote ovenschaal in met wat boter.
    3. Doe de noedels, hüttenkäse, zure room, ui, worcestersaus, maanzaad en zout in een grote kom en meng goed. Verdeel het mengsel over de ovenschaal. Strooi de Parmezaanse kaas en paprikapoeder erover.
    4. Bak in de voorverwarmde oven tot de ovenschotel borrelt, ongeveer 30 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren