Siciliaanse biscuitjes

    Siciliaanse biscuitjes

    Voeg toe aan favorieten!
    1dag15min


    34 personen hebben dit gemaakt

    De oorspronkelijke naam van de koekjes is 'oss da mord', een knekelkoekje dus. Lekker bij een glaasje wijn, een ijsdessert of met een lekkere kop koffie.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 250 gr witte bloem
    • 250 gr poedersuiker
    • 4 theelepels bakpoeder
    • 1 1/2 theelepel gemalen kruidnagel
    • 3 eieren, geklopt
    • 2 theelepels amandelextract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1dag  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:1dag15min 

    1. In een middelgrote kom bloem, poedersuiker, bakpoeder en gemalen kruidnagel mengen. Geklopt ei en amandelextract toevoegen en goed mengen.
    2. Het deeg in balletjes van 2 cm rollen en stevig op een goed ingevette bakplaat zetten. Afdekken met een theedoek en een nacht laten staan. Het deeg zal rijzen en zich over de bakplaat verspreiden.
    3. De oven voorverwarmen op 160°C/gasstand 3. De biscuitjes in 10-15 minuten goudbruin bakken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren