Ierse tortilla's

    Ierse tortilla's

    3keer bewaard
    25min


    19 personen hebben dit gemaakt

    Ik heb dit ooit gegeten in een Ierse pub. De combinatie lijkt misschien een beetje vreemd, maar alle klanten in de pub verzekerden ons dat het het lekkerste gerecht op de menukaart was, en ze hadden gelijk!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 475 ml yoghurt
    • 120 ml mayonaise
    • 1 limoen, geperst
    • 2 eetlepels gehakte verse koriander
    • snufje cayennepeper, of naar smaak
    • snufje zout naar smaak
    • 170 gram corned beef, versnipperd
    • 8 tortilla's
    • 450 gram kant en klare koolsla

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Meng de yoghurt, mayonaise, limoensap, koriander, cayennepeper en zout in een kom tot een gladde massa.
    2. Doe de corned beef in een steelpan op matig tot laag vuur en verwarm tot de corned beef heet is. Doe een tortilla in een zware koekenpan op middelhoog vuur en bak tot de tortilla warm is en bruine vlekjes begint te krijgen, ongeveer 30 seconden per kant. Doe ongeveer 2 eetlepels koolsla op een tortilla en vervolgens 3 eetlepels corned beef. Besprenkel met 2 eetlepels yoghurtsaus en rol op om te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren