Gestoomde asperges

    Gestoomde asperges

    1keer bewaard
    20min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Met dit recept maakt u zelfs harde asperges lekker zacht! Probeer ze ook eens met een vinaigrette in plaats van boter.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 bos groene asperges
    • 1 theelepel boter
    • 1/4 theelepel zout
    • 750 ml water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Water toevoegen aan het onderste deel van de stoompan. Zout en boter toevoegen en aan de kook brengen.
    2. De droge uiteinden van de asperges snijden. Als de asperges dik zijn de buitenste laag met een dunschiller verwijderen. De asperges in het bovenste deel van de pan leggen en afhankelijk van de dikte van de asperges in 5-10 minuten gaar stomen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren