Sint Jakobsschelp in bacon

    Sint Jakobsschelp in bacon

    (87)
    7keer bewaard
    25min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Krokante Sint-Jakobsrolletjes met spek. Een simpele, maar heerlijke combinatie.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 6 plakjes doorregen spek
    • 12 Sint Jakobsschelpen, afgespoeld en uitgelekt
    • 3 eetlepels vers citroensap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
    2. De plakken spek halveren en om de schelpen wikkelen. Zet de rolletjes vast met een cocktailprikker.
    3. Citroensap over de rolletjes druppelen en op de bakplaat leggen. 15-20 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de bacon krokant is. Warm serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (87)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren