Kerrie-maïs

    Kerrie-maïs

    (0)
    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    Maak dit als eerste!

    Een lekkere en verrassende manier om maïs te bereiden. Ook lekker met verse maïs uiteraard.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 45 gram boter
    • 330 gram bevroren maïskorrels
    • 20 gram groene paprika, fijngesneden
    • 20 gram gesnipperde ui
    • 1/2 theelepel kerriepoeder
    • 120 ml zure room
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur, doe de maïs, groene paprika, ui en kerriepoeder erbij, doe een deksel op pan en bak tot de groenten net gaar zijn, 8 tot 10 minuten. Roer de zure room door het groentemengsel, breng op smaak met zout en peper, en bak verder tot alles warm is, 2 tot 3 minuten. Serveer meteen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren