Gerookte zalm pizette

    Gerookte zalm pizette

    21keer bewaard
    30min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Je kunt het pitabrood in dit snel en makkelijke recept ook vervangen door bagels of tortilla's.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 (200g) pakjes zachte roomkaas
    • 450ml zure room
    • 5 eetl gehakte lenteuitjes
    • 6 pitabroodjes
    • 300g gerookte zalm, gehakt
    • 4 eetl gehakte verse tomaten
    • 2 eetl kappertjes, uitgelekt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
    2. Roer de roomkaas, zure room en lenteuitjes door elkaar en smeer dit gelijkmatig over de pitabroodjes. Plaats de pitabroodjes op licht ingevette bakplaat en bak ze 7 tot 8 min in voorverwarmde oven.
    3. Plaats de warme pita's op een serveerschotel, bestrooi ze met de zalm en garneer met de gehakte tomaten en kappertjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren