Kristen's aardappelsalade met stukjes spek

    Kristen's aardappelsalade met stukjes spek

    7keer bewaard
    35min


    67 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een heel makkelijk aanpasbaar recept. Voeg een beetje tacokruiden toe om het lekker pittig te maken, bijvoorbeeld. Je kunt ook andere groenten toevoegen om de textuur van de salade te veranderen.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 910 gr rode aardappelen, in blokjes gesneden
    • 450 ml zure room
    • 1 zakje kruidenmix voor saladedressing
    • 225 gr gebakken spek, verkruimeld
    • 200 gr geraspte belegen kaas
    • 2 bosjes lente-ui, dun gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Plaats de aardappelen in een grote pan met licht gezouten water, en dek af met deksel. Breng aan de kook op hoog vuur. Kook de aardappelen op lager vuur gaar, ongeveer 20 minuten. Giet af met koud water tot de aardappelen zijn afgekoeld.
    2. Meng de zure room en kruidenmix in een kommetje tot deze goed vermengd zijn. Combineer de aardappelen, spek, geraspte kaas en lente-uitjes in een grote kom. Schep de zure room erbij. Laat ongeveer 2 uur afgedekt in de koelkast staan voor het opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren