Krokant gebakken snoekbaars

    Krokant gebakken snoekbaars

    1keer bewaard
    25min


    36 personen hebben dit gemaakt

    Krokante gepaneerde vis die je niet hoeft te frituren! Mijn man houdt alleen van gefrituurde vis, maar deze vindt hij heerlijk. Voeg gerust je eigen favoriete kruiden toe. Het recept is ook lekker met tilapiafilet of een andere witvis.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eieren
    • 1 eetlepel water
    • 35 gr paneermeel
    • 15 gr aardappelpureepoeder uit een zakje
    • 25 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • 1 theelepel kruidenzout
    • 450 gr snoekbaars

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de ​​oven voor op 230°C. Vet een bakplaat in.
    2. Klop de eieren en het water in een kom tot een gladde massa, zet opzij. Combineer paneermeel, aardappelpureepoeder, en Parmezaanse kaas in een aparte kom en breng op smaak met kruidenzout. Goed mengen. Bedruip de snoek met het losgeklopte ei, en druk de vis dan in het paneermengsel. Leg de vis op de bakplaat.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot het midden van de vis ondoorzichtig is geworden en de vis makkelijk uit elkaar valt met een vork, 15 tot 20 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren