Cocktail van mezcal en sinaasappellikeur

    Cocktail van mezcal en sinaasappellikeur

    Voeg toe aan favorieten!
    3min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ook al zit er slechts een kleine hoeveelheid mezcal in deze drank, het voegt zeker die kenmerkende rokerige smaak toe. Speel met de verhoudingen van de zoete vermout in relatie tot Campari®, en tequila ten opzichte van mezcal. Zorg dat de mezcal en tequila van goede kwaliteit zijn. In plaats van Campari® kan er ook Aperol® gebruikt worden. Echt genieten!

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • ijsklontjes
    • 45 ml tequila
    • 15 ml mezcal
    • 20 ml vermout (zoet)
    • 20 ml bittere sinaasappellikeur (zoals Campari® of Aperol®)
    • 1 scheutje oranjebitter
    • 1 dun plakje sinaasappel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3min  ›  Klaar in:3min 

    1. Vul een cocktailshaker met wat ijsblokjes. Giet de tequila, mezcal, vermout, en Campari® in de beker. Voeg een scheutje oranjebitter toe. Goed schudden. Zeef de drank en schenk deze over in een met ijsblokjes gevuld whiskyglas. Garneer met een schijfje sinaasappel.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren