Slush punch

    (1336)
    1 uur 20 minuten

    Dit is zonder twijfel de beste punch die ik ooit heb gehad! Hiermee kun je twee hele (bowl)schalen vullen. Dit drinken wij met Kerst, en de punch gaat altijd op! Ook lekker in de zomer, trouwens.


    1247 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 50 

    • 500 gr suiker
    • 1420 ml water
    • 170 gr aardbei gelatinepoeder
    • 1360 ml ananassap (uit blik)
    • 160 ml citroensap
    • 945 ml sinaasappelsap
    • 4 liter koolzuurhoudende frisdrank met citroen-limoen smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Extra tijd: 1uur in de diepvries  ›  Klaar in:1uur20min 

    1. Breng suiker, water, en gelatine aan de kook in een grote pan, laat 3 minuten koken. Voeg, al roerende, ananassap, citroensap en sinaasappelsap toe. Verdeel het mengsel in twee aparte containers en vries ze in.
    2. Pak een grote bowlschaal en meng de inhoud van één container gelatinemengsel met één fles van de citroen-limoen frisdrank. Goed roeren tot het slush is geworden. Herhaal dit gedeelte van het recept om meer porties te maken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1336)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties

    Meer collecties