Cranberrysaus met stukjes walnoot

    Cranberrysaus met stukjes walnoot

    2keer bewaard
    20min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Deze zelfgemaakte cranberrysaus is super makkelijk te maken en je kunt het goed een paar dagen in de koelkast bewaren. Het is echt heerlijk!

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 235 ml cranberry-frambozensap
    • 340 gr verse cranberry's, afgespoeld
    • 235 ml ahornsiroop
    • schil van 1 sinaasappel
    • 115 gr gehakte walnoten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Giet het cranberry-frambozensap in een steelpannetje. Voeg de cranberry's, ahornsiroop, en sinaasappelschil toe. Breng op middelhoog vuur aan de kook, dek af met een deksel, en kook tot de cranberry's opensplijten, ongeveer 10 minuten.
    2. Haal de pan van het vuur en roer de gehakte walnoten erdoorheen. Laat 30 minuten afkoelen, en schenk het geheel daarna over in een serveerschaaltje. Dek de schaal af met folie en laat een nachtje in de koelkast staan alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren