Mexicaanse goulash

    Mexicaanse goulash

    4keer bewaard
    30min


    49 personen hebben dit gemaakt

    Een snelle doordeweekse maaltijd.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 450 gr rundergehakt
    • 1/2 ui, versnipperd
    • 340 gr macaroni
    • 225 gr geraspte jong belegen kaas
    • 350 ml salsa
    • 1 blik (van 400 gr) pintobonen, afgespoeld en uitgelekt
    • 1 blik (van 400 gr) maïs, uitgelekt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Bak het gehakt en de ui in een grote koekenpan op middelhoog vuur bruin, ongeveer 10 minuten. Verbrokkel het gehakt met een pollepel tijdens het bakken. Giet het overtollige vet af.
    2. Vul een grote pan met licht gezouten water en breng aan de kook op hoog vuur. Voeg de pasta toe zodra het water kookt en breng het water terug aan de kook. Kook de pasta zonder deksel op de pan, roer af en toe, tot de pasta al dente is, ongeveer 8 minuten. Laat de macaroni goed uitlekken in een vergiet in de gootsteen.
    3. Voeg de macaroni aan het vlees en de ui toe en zet het vuur medium-laag. Roer de kaas erdoorheen tot deze gesmolten is, ongeveer 3 minuten. Voeg de salsa, pintobonen en maïs toe, blijf roeren, en laat de macaroni goed warm worden (tot het iets borrelt), 5 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren