Raita met munt en komkommer

    (8)

    Deze dip is erg lekker bij een Indische curry en kan 24 uur in de koelkast worden bewaard. Je kan deze dip dus een dag van tevoren maken.


    19 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 235 ml gewone yoghurt
    • 265 gr komkommer, in blokjes gesneden
    • 2 eetlepels gehakte verse koriander
    • 1 eetlepel gehakte verse munt
    • 1/2 theelepel komijnpoeder
    • 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Pak een kom, en roer de yoghurt, komkommer, koriander, munt en komijn tot een glad en romig mengsel. Breng op smaak met zout en zwarte peper. Dek af met plasticfolie of een deksel, en koel de raita in de koelkast alvorens het te serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (8)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties