Kalkoenburgers gevuld met mozzarella

    Kalkoenburgers gevuld met mozzarella

    3keer bewaard
    25min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Ik ben dol op kalkoenburgers! Ik serveer de burgers graag op een broodje met barbecuesaus, maar je kunt ze garneren zoals jij lekker vindt.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450 gr kalkoengehakt
    • 1 ei
    • 1 blik (van 400 gr) zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt
    • 1/2 rode paprika, in blokjes gesneden
    • 55 gr geraspte mozzarellakaas
    • 1/4 theelepel knoflookpoeder, of naar smaak
    • 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Meng kalkoengehakt, ei, zwarte bonen, rode paprika, mozzarella, knoflookpoeder, zout en zwarte peper in een kom, en vorm 4 hamburgers.
    2. Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur, en bak de kalkoenburgers tot ze gaar zijn en niet langer roze van binnen zijn, 7 tot 10 minuten per kant. Een vleesthermometer ingestoken in het midden van een burger moet minstens 70°C aangeven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren