Pasta met corned beef

    Pasta met corned beef

    4keer bewaard
    45min


    22 personen hebben dit gemaakt

    Dit recept heeft mijn oma bedacht. Het is een makkelijke en smakelijk maaltijd om snel even op tafel te zetten. Mijn familie en vrienden maken het vaak. Ik voeg graag een beetje geraspte Parmezaanse kaas toe. Lekker om met een groene salade te serveren.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 315 gr ongekookte macaroni
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 ui, versnipperd
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 1 kleine groene paprika, fijngehakt
    • 340 gr corned beef, in reepjes gesneden
    • 300 gr pastasaus
    • 80 ml ketchup
    • 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper, of naar smaak
    • 80 gr geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Vul een grote pan met licht gezouten water en breng aan de kook op hoog vuur. Voeg de pasta toe zodra het water kookt en breng het water terug aan de kook. Kook de pasta zonder deksel op de pan, roer af en toe, tot de pasta al dente is, ongeveer 8 minuten. Laat de pasta goed uitlekken in een vergiet in de gootsteen.
    2. Verhit de olijfolie in een grote pan op matig vuur en bak de ui en knoflook tot de ui zacht is, ongeveer 5 minuten. Voeg de groene paprika toe, en bak deze al roerende gaar, ongeveer 8 minuten. Voeg de corned beef toe aan de pan, en laat even sudderen. Meng de pastasaus, ketchup, gekookte macaroni, zout en zwarte peper erdoor en roer goed. Laat de macaroni nog even sudderen op laag vuur tot goed verwarmd. Schep de borden op, garneer met Parmezaanse kaas, en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren