Kalkoenvulling met oesters

    Kalkoenvulling met oesters

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Dit is mijn familierecept voor kalkoenvulling. Leuk als je ​​Thanksgiving viert, bijvoorbeeld. Als je van oesters houdt, zal dit een nieuwe traditie worden! Meng alles in een grote kom, en vullen die vogel!

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 2 wit broden, in blokjes van ong. 2,5 cm gesneden
    • 225 gr boter
    • 1,5 ui, fijngehakt
    • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 2 stengels bleekselderij, gehakt
    • 30 gr gehakte verse peterselie
    • 2 kilo open- en losgemaakte oesters (bewaar vocht)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verdeel de stukjes brood op een bakplaat of werkblad, en laat 24 tot 48 uur drogen.
    2. Smelt de boter in een grote koekenpan op matig vuur, en roerbak de ui, knoflook en selderij tot de uien glazig worden, ongeveer 8 minuten. Giet de groenten en de boter in een grote kom. Meng de blokjes brood voorzichtig door de dressing en voeg de oesters en hun vloeistof toe. Roer voorzichtig tot alles goed vermengd is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren