Spinazie-artisjokdip

    Spinazie-artisjokdip

    2keer bewaard
    30min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Een dip waar iedereen dol op is. Serveren met stukjes pitabrood, chips of knäckerbrood. Geeft u de voorkeur aan een minder vette variant, gebruik dan roomkaas en crème fraiche met laag vetgehalte.

    Ingrediënten
    Porties: 50 

    • 4 eetlepels boter
    • 285 gr diepvriesspinazie, deels ontdooid
    • 1 blikje (390 gr) artisjokhart, uitgelekt en in stukjes
    • 2 pakjes (200 gr) roomkaas, op kamertemperatuur
    • 200 gr crème fraiche
    • 150 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. In een grote sauspan op een middelhoog vuur boter smelten. Spinazie en artisjok erdoor roeren en de groenten in ong. 5 minuten gaar koken.
    2. Roomkaas en crème fraiche door de groenten mengen. Vervolgens Parmezaanse kaas, zout en peper. Gedurende 10-15 minuten onder af en toe roeren laten indikken. Warm opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren