Onze favoriete balsamicodressing

    (263)

    Deze vinaigrette is eenvoudig om te maken en zoet en hartig tegelijk.


    177 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 120 ml olijfolie
    • 60 ml balsamicoazijn
    • 1 theelepel honing
    • 1 theelepel Dijon mosterd
    • 1 sjalotje, gehakt
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de olijfolie, balsamicoazijn, honing, Dijon mosterd, sjalot, knoflook, zout en zwarte peper samen in een glazen pot met deksel. Doe de deksel op de glazen pot en schud krachtig door elkaar. Voor gebruik nog even goed schudden.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (263)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties