Pam's zomerse zoete hamburgers

    (4)

    Ze zijn zo lekker dat je zult eten tot je geen toetje meer hoeft! De moeder van mijn vriend maakte deze een keer en wat kan zij toch goed koken!


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 9 

    • 900 gr rundergehakt
    • 450 gr varkensgehakt
    • 1 pakje (van 69 gr) Franse uiensoepmix (bijvoorbeeld van Honig®)
    • 180 ml barbecuesaus
    • 80 gr ui, versnipperd
    • 1 theelepel knoflookzout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm een ​​outdoor grill op middelhoog vuur, en doe een beetje olie op het rooster.
    2. Meng het rundergehakt, varkensgehakt, uiensoepmix, barbecuesaus, versnipperde ui, en knoflookzout in een grote kom. Vorm 9 burgers van het mengsel.
    3. Bak op voorverwarmde grill tot de burgers gaar zijn, ongeveer 5 minuten per kant voor well-done. Een thermometer ingestoken in het midden van een burger moet minstens 70°C aangeven.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (4)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties