Vul een grote pan met licht gezouten water en breng aan de kook op hoog vuur. Voeg de pasta toe zodra het water kookt en breng het water terug aan de kook. Kook de pasta zonder deksel op de pan, roer af en toe, ongeveer 5 minuten. Voeg de sperziebonen toe aan de pan, kook totdat de pasta al-dente is en de bonen gaar zijn, ong. 7 minuten. Giet af, en laat de pasta en bonen goed uitlekken in een vergiet in de gootsteen.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en bak de kip aan de buitenkant bruin, ongeveer 2 minuten. Voeg de gember, knoflook, zout en rode chilipepervlokken toe, en bak tot de knoflook goudbruin is, ongeveer 1 minuut. Voeg vervolgens de kokosmelk en limoensap toe en breng het mengsel aan de kook, meng de pasta, sperziebonen en koriander erdoor. Laat sudderen tot de kip gaar is (niet langer roze is van binnen) en het gerecht goed warm is.