Rundvlees fajita's

    Rundvlees fajita's

    Voeg toe aan favorieten!
    40min


    Maak dit als eerste!

    Rundvlees fajita's zijn heerlijk als je serveert met een aantal bijgerechten. Mijn favorieten zijn guacamole, extra koriander en rijst en bonen!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450g biefstuk, in reepjes
    • 125ml verse limoensap
    • 1/2 eetlepel gemalen zwarte peper
    • 1 eetlepel verse koriander, fijngesneden
    • 2 eetlepels plantaardige olie
    • 1 grote ui, in dunne ringen
    • 1 groene paprika, in julienne reepjes
    • 2 citroen, in vieren
    • zout en peper naar smaak
    • 6 bloemtortilla's

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. Doe het limoensap, gemalen peper en koriander in een ondiepe schotel. Plaats de reepjes rundvlees in de marinade en zet 2 tot 4 uur in de koelkast.
    2. Verhit 1 eetl plantaardige olie in een grote bakpan over matig heet vuur. Voeg de biefstuk toe en bak tot gewenste gaarheid. Haal het vlees uit de pan en zet opzij.
    3. Voeg de resterende olie en de uien toe aan de pan. Fruit ze op matig laag vuur aan tot ze glazig zijn en roer dan de biefstuk en groene paprika's erdoor. Knijp het sap van 1 citroen erover en roer.
    4. Haal de pan van het vuur als de groene paprika's net zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de biefstuk fajita's met tortilla's en citroenstukjes ter garnering.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren