Patricia's pastinaken

    (4)

    Dit recept voor pastinaken vindt eigenlijk iedereen lekker, of je nou van pastinaken houdt of niet.


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 60 ml olijfolie
    • 225 gr kalkoenspek, in stukjes gesneden (of spekblokjes)
    • 450 gr pastinaken, geschild en in stukjes gesneden
    • 1 kleine ui, versnipperd
    • 55 gr gehakte pecannoten
    • 1 eetlepel ruwe rietsuiker
    • 2 eetlepels gedistilleerde natuurazijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Roerbak de spekjes in de hete olie tot ze bijna knapperig zijn. Voeg de pastinaken, ui en gehakte pecannoten toe. Bak, al roerende, tot de pastinaken bijna zacht zijn, ongeveer 10 minuten. Roer de suiker en azijn erdoor; laat sudderen tot de pastinaken zacht en gaar zijn, 3 tot 4 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (4)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren