Chocolate chip cookies voor Pesach

    Chocolate chip cookies voor Pesach

    1keer bewaard
    25min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Deze koekjes zijn bijna net zo goed als de koekjes die ik tijdens de andere 358 dagen van het jaar maak.

    Ingrediënten
    Porties: 60 

    • 90 gr fijngehakte walnoten
    • 80 gr matze-cakemeel
    • 1/4 theelepel zout
    • 70 gr aardappelzetmeel
    • 3 eieren
    • 110 gr margarine, op kamertemperatuur
    • 250 gr suiker
    • 350 gr pure chocoladestukjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de oven voor op 135°C.
    2. Verdeel de walnoten over een bakplaat, en rooster de noten goudbruin, ongeveer 45 minuten. Let goed op, want noten kunnen gauw aanbranden. Zet de geroosterde walnoten opzij om af te koelen tot op kamertemperatuur.
    3. Verhoog de oventemperatuur tot 175°C. Bekleed de bakplaten met bakpapier. Klop matze-cakemeel, zout en aardappelzetmeel samen in een kom.
    4. Pak een schone kom en klop de eieren, margarine en suiker samen. Roer het meelmengsel erdoor, meng goed, en meng er de chocoladestukjes door. Maak met een eetlepel kleine bergjes beslag op de met bakpapier beklede bakplaat.
    5. Bak in de voorverwarmde oven tot ze licht goudbruin van kleur zijn, 10 tot 15 minuten. Haal de koekjes meteen van de bakplaat af als ze uit de oven komen en laat ze afkoelen op een rekje.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren