Gepekelde uien

    • < />
    • < />
    • < />

    Gepekelde uien

    Gepekelde uien

    (41)
    30min


    17 personen hebben dit gemaakt

    Een makkelijk zurig bijgerechtje als smaaktoevoeger voor veel gerechten.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 rode ui, fijngehakt
    • 120 ml rode wijnazijn
    • 45 ml gedistilleerde natuurazijn
    • 25 gr zout
    • 2 theelepels suiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

    1. Breng de ui, rode wijnazijn, natuurazijn, zout, en suiker aan de kook in een pan op middelhoog vuur. Haal van het vuur en laat het mengsel staan totdat de ui zacht is, ongeveer 20 minuten. Laat volledig afkoelen voor het serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (41)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren