Gepekelde uien

    (54)

    Een makkelijk zurig bijgerechtje als smaaktoevoeger voor veel gerechten.


    17 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 rode ui, fijngehakt
    • 120 ml rode wijnazijn
    • 45 ml gedistilleerde natuurazijn
    • 25 gr zout
    • 2 theelepels suiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

    1. Breng de ui, rode wijnazijn, natuurazijn, zout, en suiker aan de kook in een pan op middelhoog vuur. Haal van het vuur en laat het mengsel staan totdat de ui zacht is, ongeveer 20 minuten. Laat volledig afkoelen voor het serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (54)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren