Pina colada makronen

    Pina colada makronen

    1keer bewaard
    30min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ik hou van de tropische smaak van deze lekkernijen. Het is belangrijk om de ananas in hele kleine blokjes te snijden, zodat de smaak van ananas niet gaat overheersen.

    Ingrediënten
    Porties: 18 

    • 85 gr bloem
    • 400 gr geraspte kokos
    • 235 ml heel fijn gesneden gedroogde ananas
    • 65 gr fijngehakte gezouten macademianoten
    • 1/8 theelepel zout
    • 400 gr gezoete gecondenseerde melk
    • 1 theelepel rum extract
    • 1 theelepel vanille-extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm een ​​oven voor op 175°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
    2. Meng de bloem, kokos, ananasstukjes, macademianoten, en het zout in een grote kom. Roer de gecondenseerde melk, rum extract en vanille-extract erdoor. Leg met een eetlepel hoopjes deeg ter grootte van golfballen op de ingevette bakplaat, en plaats ze ong. 5 cm van elkaar af.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot de koekjes goudbruin zijn, 12 tot 15 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren