Pikante tartaarsaus (niet zoet)

    Pikante tartaarsaus (niet zoet)

    Voeg toe aan favorieten!
    10min


    51 personen hebben dit gemaakt

    Dit is de tartaarsaus die mijn moeder maakte toen ik klein was, en hier zitten geen zoetigheden in! Het is zeker de moeite waard om te maken. Deze saus smaakt erg lekker bij een gebakken visje.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 235 ml mayonaise
    • 40 gr fijngesneden ui
    • 35 gr fijngehakte augurk
    • 2 eetlepels pekel (augurkensap uit de pot)
    • 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak
    • 1 snufje selderijzout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Roer de mayonaise, ui, augurk, en pekel samen in een kom. Breng op smaak met zout, zwarte peper, zout en selderijzout naar smaak. Dek af, en zet minimaal 1 uur in de koelkast voor het opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties