Pierogi snack

    Pierogi snack

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur


    18 personen hebben dit gemaakt

    Een lekker gerecht voor als je met een groep vrienden een sportwedstrijd gaat kijken.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 30 gr boter
    • 2 zoete uien, in ringen gesneden
    • 1 krop witte kool, geraspt
    • 170 gr eiernoedels
    • 450 gr kielbasa worst, in blokjes gesneden
    • 700 gr kant-en-klare bevroren pierogi of gebruik dit recept
    • 1 snufje zout en zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Smelt de boter in een grote koekenpan op matig vuur. Voeg de ui toe en bak tot deze glazig is geworden, ongeveer 10 minuten. Voeg, al roerende, zoveel kool toe als in de pan past, en bak de kool gaar en zacht, ongeveer 15 minuten. Roer de rest van kool erdoor als de eerdere portie kool is geslonken.
    2. Vul ondertussen een grote pan met licht gezouten water en breng dit aan de kook op hoog vuur. Roer, zodra het water kookt, de eiernoedels erdoor, en breng weer aan de kook. Kook de noedels zonder deksel, onder af en toe roeren, al-dente gaar, ongeveer 5 minuten. Laat ze goed uitlekken in een vergiet in de gootsteen.
    3. Roer de kielbasa door het koolmengsel en bak het een paar minuten mee. Voeg de eiernoedels toe, roer, en voeg daarna voorzichtig de pierogies toe. Dek de pan af met een deksel en laat sudderen tot de pierogies geheel zijn verwarmd en de worst gaar is, ongeveer 10 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren