Presto pesto (veganistisch)

    Presto pesto (veganistisch)

    2keer bewaard
    5min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Eerlijk gezegd, ben ik nooit zo dol geweest op pesto, maar sinds ik veganistisch ben gaan koken, proef ik alles veel intenser en ben ik echt van pesto gaan houden! Dit is mijn nieuwe favoriet: Presto pesto!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 bosje verse basilicum
    • 45 gr pijnboompitten
    • 5 teentjes knoflook
    • 120 ml olijfolie
    • 1 eetlepel citroensap
    • 2 eetlepels water
    • 30 gr geraspte soja met Parmezaanse kaas smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Doe de basilicum, pijnboompitten, knoflook, olijfolie, citroensap, water en geraspte soja in een blender. Dek af, en pureer tot een gladde massa.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren