Rabarber-perzikcrumble

    (26)

    Dit gerecht is een grote hit bij mij thuis, en vooral als we vanille-ijs in huis hebben.


    16 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 600 gr in stukjes gesneden rabarber
    • 170 gr in stukjes gesneden perzik
    • 300 gr suiker, of naar smaak
    • 30 gr bloem
    • 220 gr bruine basterdsuiker
    • 80 gr vlugkokende havermout
    • 190 gr bloem
    • 170 gr boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Verwarm een ​​oven voor op 190°C. Vet een ovenschaal van 23x33cm in.
    2. Meng de rabarber, perzik, suiker, en 30 gr bloem in een grote kom samen tot het goed gemengd is; giet deze vulling in de ovenschaal en verspreid het gelijkmatig.
    3. Meng de bruine basterdsuiker, vlugkokende havermout, en 190 gr bloem samen in een aparte kom. Kneed of mix de boter door de bloem tot er een grof kruimelbeslag ontstaat. Strooi het kruimelbeslag gelijkmatig over de rabarber en perzik in de ovenschaal.
    4. Bak de crumble in de voorverwarmde oven goudbruin, ongeveer 45 minuten.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (26)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 7 collecties