Radijsjes!

    Radijsjes!

    2keer bewaard
    10min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Radijsjes worden meestal vergeten als snack en vaak in salades gestopt. Ik ben onlangs naar Mexico geweest, waar radijsjes bijna net zo vaak worden geserveerd als bij ons frietjes. Vandaar dit recept voor de comeback van de radijs!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 bosje radijs, schoongemaakt
    • 1 theelepel zout
    • 1/4 theelepel gemalen gemengde peperkorrels
    • 1 takje verse koriander, voor garnering

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Leg de radijsjes in een kom en bestrooi met zout en peper. Meng goed. Serveer met een takje koriander.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren