Reuben ovenschotel met pierogi

    Reuben ovenschotel met pierogi

    Voeg toe aan favorieten!
    45min


    23 personen hebben dit gemaakt

    Deze ovenschotel is snel en eenvoudig te maken (nah ja, als je diepvries pierogi kunt vinden...anders duurt het iets langer als je het zelf maakt). Deze ovenschotel is lekker op zichzelf, maar ook erg lekker met een kopje soep of een salade.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 30 gr boter, op kamertemperatuur
    • 500 gr kant-en-klare bevroren pierogi of gebruik dit recept
    • 230 gr zuurkool, uitgelekt
    • 115 gr dungesneden cornedbeef, fijngehakt
    • 30 gr Zwitserse kaas
    • 235 ml Thousand Islands sladressing
    • 55 gr verkruimeld roggebrood

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm een ​​oven voor op 175°C. Vet een ovenschaal van ong. 23x33cm in met de zachte boter.
    2. Leg de bevroren pierogies in de ingevette ovenschaal. Strooi hier de zuurkool overheen, daarna een laagje cornedbeef, en een laagje Zwitserse kaas. Verdeel de sladressing over de Zwitserse kaas, en bestrooi dit gelijkmatig met het broodkruimels. Dek de ovenschotel af met aluminiumfolie.
    3. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven. Verwijder de aluminiumfolie en bak nog 10 tot 20 minuten tot de ovenschotel goed warm is en sappen borrelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren