Romige salsa voor tortillachips

    Romige salsa voor tortillachips

    3keer bewaard
    15min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ik had deze dip laatst gemaakt voor een barbecue en de kom was al heel snel leeg! Mijn vrienden zeiden dat ze hun vingers erbij aflikten.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 225 gr roomkaas, op kamertemperatuur
    • 60 gr zure room
    • 1 jalapeño peper, zonder zaadjes en fijngehakt, of naar smaak
    • 3 eetlepels salsa verde (groene salsa)
    • 3 eetlepels rode salsa
    • 3 eetlepels ui, fijngehakt
    • 2 theelepels vers limoensap
    • 1/4 theelepel Tajin® salsapoeder met limoen (of een andere Mexicaanse chilipoeder)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Roer de roomkaas, zure room, jalapeño peper, groene salsa, rode salsa, ui, limoensap en chilipoeder samen in een kom tot goed gemengd. Dek af en zet 1 uur in de koelkast voor het opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren