Romige salsa voor tortillachips

    (4)

    Ik had deze dip laatst gemaakt voor een barbecue en de kom was al heel snel leeg! Mijn vrienden zeiden dat ze hun vingers erbij aflikten.


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 225 gr roomkaas, op kamertemperatuur
    • 60 gr zure room
    • 1 jalapeño peper, zonder zaadjes en fijngehakt, of naar smaak
    • 3 eetlepels salsa verde (groene salsa)
    • 3 eetlepels rode salsa
    • 3 eetlepels ui, fijngehakt
    • 2 theelepels vers limoensap
    • 1/4 theelepel Tajin® salsapoeder met limoen (of een andere Mexicaanse chilipoeder)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Roer de roomkaas, zure room, jalapeño peper, groene salsa, rode salsa, ui, limoensap en chilipoeder samen in een kom tot goed gemengd. Dek af en zet 1 uur in de koelkast voor het opdienen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (4)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 7 collecties