Sugar snaps met sesam

    Sugar snaps met sesam

    2keer bewaard
    15min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Sugar snaps met een beetje kick! Erg lekker!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1,5 theelepel Aziatische (geroosterde) sesamolie
    • 1 theelepel chili-olie
    • 200 gr sugar snaps, schoongemaakt (puntjes eraf en eventuele draden verwijderen)
    • 1 snufje zeezout naar smaak
    • 1 snufje versgemalen zwarte peper
    • 1 eetlepel sesamzaad

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verhit de sesamolie en chili-olie in een wok of koekenpan op middelhoog vuur tot de olie glanst van de hitte. Roerbak de sugar snaps tot ze zachter en heldergroen worden, ongeveer 4 minuten. Bestrooi met zout en zwarte peper tijdens het bakken. Bestrooi de sugar snaps met sesamzaadjes en roer een paar keer goed door elkaar om alles te mengen. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren