Broodje stoofvlees met kaas

    Broodje stoofvlees met kaas

    5keer bewaard
    4uur20min


    51 personen hebben dit gemaakt

    Dit broodje met stoofvlees en gesmolten kaas is erg lekker, en met een slowcooker ook erg makkelijk om te maken. Echt genieten!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 900 gr runderlappen
    • 235 ml runderbouillon
    • 1 eetlepel rode wijnazijn
    • 1 eetlepel worcestersaus
    • 2 theelepels olijfolie
    • 1 grote ui, fijngesneden
    • 1 grote groene paprika, fijngesneden
    • 225 gr verse champignons, in plakjes gesneden
    • 6 voorgesneden plakjes jong belegen kaas
    • 6 witte puntjes, doormidden gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 4uur10min  ›  Klaar in:4uur20min 

    1. Leg het vlees in de slowcooker. Giet de bouillon, azijn, en worcestersaus over het vlees. Zet de slowcooker op een lage stand en stoof het vlees 3 tot 4 uur. Het vlees is nog niet helemaal gaar. Verwijder het vlees uit de slowcooker en bewaar de bouillon apart.
    2. Verwarm een ​​oven voor op 175°C.
    3. Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de champignons in de olie tot ze zacht beginnen te worden, en voeg dan de ui en groene paprika toe. Roerbak de groenten tot ze zacht zijn, ongeveer 5 minuten.
    4. Snij het vlees fijn. Verdeel het vlees en de groenten gelijkmatig over de broodjes. Leg op elk broodje 1 plakje jong belegen kaas en wikkel het broodje vervolgens in aluminiumfolie.
    5. Zet de broodjes in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is, ongeveer 10 minuten. Serveer de warme broodjes met de gereserveerde runderbouillon, indien gewenst.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren