Gestoofde kalkoenfilet op mediterrane wijze

    Gestoofde kalkoenfilet op mediterrane wijze

    9keer bewaard
    7uur50min


    17 personen hebben dit gemaakt

    Zet de slowcooker 's ochtends aan en als je later in de middag thuiskomt ruikt je huis overheerlijk.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1800 gr kalkoenfilet
    • 120 ml kippenbouillon, apart te verwerken
    • 2 eetlepels vers citroensap
    • 300 gr ui, versnipperd
    • 70 gr Kalamata olijven zonder pit
    • 55 gr zongedroogde tomaten in olie, in dunne plakjes gesneden
    • 1 theelepel Griekse kruidenmix
    • 1/2 theelepel zout
    • 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 3 eetlepels bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 7uur30min  ›  Klaar in:7uur50min 

    1. Leg de kalkoenfilet, 60 ml kippenbouillon, citroensap, ui, Kalamata olijven, zongedroogde tomaten, Griekse kruiden, zout en peper in de slowcooker. Dek af en laat ong. 7 uur stoven op een lage stand.
    2. Meng de resterende 60 ml kippenbouillon en de bloem in een kleine kom tot een gladde saus. Voeg de saus toe aan de slowcooker en roer goed. Doe de deksel weer op de pan en kook nogmaals 30 minuten op de laagste stand.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren