Stoofpot uit de slowcooker

    Stoofpot uit de slowcooker

    13keer bewaard
    8uur15min


    760 personen hebben dit gemaakt

    Het is snel en eenvoudig te maken.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 ui, fijngesneden
    • 30 gr bloem
    • 1 kilo rundernek (of runderriblap als alternatief)
    • 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 1 pakje jus rundvlees
    • 1 pakje saladedressing (bijvoorbeeld saladmix ui bieslook of kruiden knoflook van Calvé®)
    • 1 pakje Italiaanse sladressingmix
    • 120 ml water, of zoveel als nodig
    • 5 geschilde wortels (heel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 8uur  ›  Klaar in:8uur15min 

    1. Vet de binnenkant van een slowcooker in met bakspray. Leg de stukjes ui op de bodem van de slowcooker.
    2. Strooi de bloem uit op een werkblad. Bestrooi de rundernek eerst met zout en zwarte peper, en rol de rundernek daarna zorgvuldig door de bloem. Druk en wrijf de bloem goed in het vlees. Leg de bebloemde rundernek bovenop de uien in de slowcooker. Klop de rundvleesjusmix, sladressing, en Italiaanse dressing samen in een kom met het water. Giet de dressing over de rundernek. Voeg de wortels toe.
    3. Dek de pan af, stel in op een lage stand, en stoof het vlees in ong. 8 uur gaar.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren