Haaskarbonade uit de slowcooker

    Haaskarbonade uit de slowcooker

    48keer bewaard
    8uur10min


    99 personen hebben dit gemaakt

    Het recept is super eenvoudig om te maken en als je 's avonds thuis komt dan loopt het water je uit de mond! Je huis ruikt namelijk waanzinnig lekker als je thuis komt van het werk!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 snufje rundvlees vleeskruiden, of naar smaak
    • 1 snufje knoflookzout, of naar smaak
    • 1 snufje gemalen zwarte peper, of naar smaak
    • 1 snufje chilipoeder, of naar smaak
    • 2 kilo haaskarbonade
    • 235 ml barbecuesaus
    • 60 ml worcestersaus
    • 60 ml sojasaus
    • 60 ml teriyaki saus
    • 60 ml sinaasappelsap
    • 2 scheutjes hot sauce, of naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 8uur  ›  Klaar in:8uur10min 

    1. Meng de rundvleeskruiden, knoflookzout, zwarte peper en chilipoeder samen in een kleine kom. Wrijf de ribben goed in met de kruidenmix, en leg ze op de bodem van een slowcooker. Giet de barbecuesaus, worcestersaus, sojasaus, teriyaki saus, jus d'orange, en hot sauce in de slowcooker. De saus hoort het varkensvlees niet geheel te bedekken.
    2. Zet de slowcooker op een lage stand en stoof de karbonades in ong. 8 uur zeer mals.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    De barbecuesaus maakte het geheel zuur. Het vlees was wel erg mals. - 31 okt 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren