Thais rundvlees van de barbecue

    (117)
    3 uur 10 minuten

    Een mix van Thaise kruiden voor een geweldige biefstuk! Heerlijk met gegrilde groenten en perfect voor salades en sandwiches.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 4 eetlepels Thaise chilisaus
    • 4 eetlepels Thaise vissaus
    • 1 1/2 sesamolie van geroosterd zaad
    • 1 eetlepel verse gember, geraspt
    • 3 teentjes knoflook, geperst
    • 1 kg klapstuk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3uur  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:3uur10min 

    1. In een middelgrote kom chilisaus, vissaus, sesamolie, gember en knoflook opkloppen. Een paar eetlepels apart zetten om het vlees tijdens de bereiding mee in te smeren.
    2. Het rundvlees kerven en in een ondiepe schaal leggen. Overgieten met marinade en omdraaien zodat beide kanten een sauslaag hebben. Minstens 3 uur in de koelkast laten marineren.
    3. De barbecue goed heet laten worden.
    4. Het rooster licht met olie invetten. Het vlees ong. 5 minuten per kant tot gewenste gaarheid roosteren. Smeer het vlees regelmatig in met de apart gehouden marinade.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (117)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties