Thais rundvlees van de barbecue

    Thais rundvlees van de barbecue

    4keer bewaard
    3uur10min


    Maak dit als eerste!

    Een mix van Thaise kruiden voor een geweldige biefstuk! Heerlijk met gegrilde groenten en perfect voor salades en sandwiches.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 4 eetlepels Thaise chilisaus
    • 4 eetlepels Thaise vissaus
    • 1 1/2 sesamolie van geroosterd zaad
    • 1 eetlepel verse gember, geraspt
    • 3 teentjes knoflook, geperst
    • 1 kg klapstuk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3uur  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:3uur10min 

    1. In een middelgrote kom chilisaus, vissaus, sesamolie, gember en knoflook opkloppen. Een paar eetlepels apart zetten om het vlees tijdens de bereiding mee in te smeren.
    2. Het rundvlees kerven en in een ondiepe schaal leggen. Overgieten met marinade en omdraaien zodat beide kanten een sauslaag hebben. Minstens 3 uur in de koelkast laten marineren.
    3. De barbecue goed heet laten worden.
    4. Het rooster licht met olie invetten. Het vlees ong. 5 minuten per kant tot gewenste gaarheid roosteren. Smeer het vlees regelmatig in met de apart gehouden marinade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren