Snelle, makkelijke pierogies

    Snelle, makkelijke pierogies

    1keer bewaard
    25min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Deze pierogies kun je goed bij varkensvlees of kip serveren, of serveer het als voorgerecht. Dit recept heb ik geleerd van een goede vriend van de middelbare school.

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 45 gr boter
    • 40 gr ui, versnipperd
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 1 snufje zout en peper naar smaak
    • 6 kant-en-klare ontdooide pierogi uit de diepvries, of gebruik dit recept
    • 1 eetlepel gedroogde peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Roer de ui en de knoflook erdoor, en breng op smaak met zout en peper. Bak en roer tot de ui zacht begint te worden, ongeveer 1 minuut. Voeg de pierogies toe, en bak ze aan beide kanten lichtbruin, ongeveer 5 minuten per kant. Bestrooi met gedroogde peterselie om op te dienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren