Snelle, makkelijke pierogies

    (10)

    Deze pierogies kun je goed bij varkensvlees of kip serveren, of serveer het als voorgerecht. Dit recept heb ik geleerd van een goede vriend van de middelbare school.


    10 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 45 gr boter
    • 40 gr ui, versnipperd
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 1 snufje zout en peper naar smaak
    • 6 kant-en-klare ontdooide pierogi uit de diepvries, of gebruik dit recept
    • 1 eetlepel gedroogde peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Roer de ui en de knoflook erdoor, en breng op smaak met zout en peper. Bak en roer tot de ui zacht begint te worden, ongeveer 1 minuut. Voeg de pierogies toe, en bak ze aan beide kanten lichtbruin, ongeveer 5 minuten per kant. Bestrooi met gedroogde peterselie om op te dienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (10)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren