Spaans roerei

    Spaans roerei

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    6 personen hebben dit gemaakt

    De aardappelen, prei en garnalen zorgen voor een voedzame maaltijd.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 3 eetlepels olijfolie
    • 2 ongeschilde aardappelen, in blokjes gesneden
    • 1 prei, in dunne plakjes gesneden
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 4 eieren
    • 3 eetlepels melk
    • 140 gr ongekookte middelgrote garnalen, gepeld en schoongemaakt
    • 1 scheutje hete pepersaus (zoals Tabasco®)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de aardappelen tot ze zacht beginnen te worden, ongeveer 10 minuten. Roer de prei en knoflook erdoor en bak totdat de witte delen van de prei doorzichtig zijn geworden, ongeveer 5 minuten.
    2. Pak een kom, en klop de eieren en melk samen. Voeg de garnalen aan de pan met de aardappelen en prei toe, en giet ook het eimengsel in de pan. Zet het vuur laag. Roer de eieren vaak, totdat de eieren bijna droog zijn en de garnalen roze en ondoorzichtig zijn geworden, ongeveer 3 minuten. Besprenkel met hete pepersaus om te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren